вторник, 12 февруари 2013 г.

Предай нататък / Pay It Forward

Днес попаднах на вълнуващо откритие - приключение за подаряване на усмивки. Намирам идеята за уникална, открих я в блога на 100 овце.

Какво по-хубаво от това да бъдеш зарадван, а след това и ти да зарадваш някого с нещо от сърце :-).


Ето и правилата: до края на 2013 година аз ще изработя специален подарък на първите пет човека, които коментират този пост. Те пък, от своя страна, също трябва да публикуват такъв пост и до края на 2013 година да изпратят ръчно правен подарък на записалите се при тях.
 
Вълнуващо, нали :-)!

Моля първите петима, които се запишат да ми изпратят адреса си за доставка на изненадата-подарък на следният е-mail адрес: maria.dobrikova@abv.bg 

Очаквайте изненадите си съвсем скоро :-)
 

6 коментара:

  1. Хехе, с радост виждам, че първите 5 места още не са заети и се включвам в играта на усмивките.
    Аз нямам блог, но ще си помисля как да направя предаването нататък по най-добрия начин!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер!!!Очаквам адреса ти за доставка на e-mail maria.dobrikova@abv.bg, за да ти пратя подаръчето. Поздрави и късмет!!!

      Изтриване
  2. Усмивката е безценна и понякога толкова малко му трябва на човек за да се усмихне. С радост ще предам нататък... усмивки :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ураааа, имам си още един участник в предизвикателството.Очаквам адреса ти за доставка на e-mail maria.dobrikova@abv.bg, за да ти пратя подаръчето. Поздрави и късмет!!!

      Изтриване
  3. Страхотно предизвикателство!
    Включвам се и аз! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Страхотно, може ли Ваши координати, за да се разберем как да си получите подаръчето.Пишете ми на е-мейл maria.dobrikova@abv.bg.Поздрави от Варна!

      Изтриване